Manifest suport a la FBME

Referent als darrers esdeveniments per part de la FAIB que pretén apoderar-se de les competències de les CURSES PER MUNTANYA a Balears, la directiva del club MALLORCA A DALT DE TOT vol expressar el seu suport a la Federació Balear de Muntanya i Escalada.

Una federació que duu més de 20 anys fent feina pel desenvolupament i millora dels esports que es desenvolupen a l’entorn de la muntanya, entre ells les CURSES PER MUNTANYA. Feina que ha fet aquests anys, juntament amb els clubs de muntanya, fent compatible els interessos mediambientals amb els esportius. Hem de tenir en compte que les activitats de MUNTANYA es duen a terme en un entorn viu i molt delicat, el qual, no tothom entén, respecta, mima i estima. Realment no creiem que una federació la qual no té l’experiència prèvia de tots aquests anys com té la FBME ho pugui gestionar millor.

MALLORCA A DALT DE TOT, format per senderistes, escaladors, alpinistes, corredors per muntanya, … és un club amb identitat de muntanya i, per tant, volem aclarir que si en el futur les competències de les CURSES PER MUNTANYA canvien, nosaltres amb el nom del nostre club no facilitarem cap llicència que no sigui amb la Federació de Muntanya.

Per tot això, davant una decisió que considerem tan important, volem sol·licitar a la Conselleria de Cultura, Participació i Esports que s’ho pensi bé i permeti que cada federació continuï realitzant les seves feines i la Federació de Muntanya i Escalada de les Illes Balears pugui continuar amb les competències de les CURSES PER MUNTANYA.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s