IV KV DEIÀ-TEIX

Dissabte, per segon any consecutiu, MALLORCA A DALT DE TOT, amb la col·laboració de la FBME, l’Ajuntament de Deià i la tenda Es Refugi de Muntanya, organitzaren el IV KV DEIÀ-TEIX, prova inclosa dins la Copa Balear de Cronos i KV.

Per qüestions mediambientals, varem modificar la data inicial (10 de juny) i amb unes condicions extremes de calor, la cursa va començar devers les 8:30.

Participaren 90 corredores i corredors, que gaudiren de les vistes espectaculars del recorregut, si bé, una branca amagada i assassina, va ferir una desena de participants. Hem d’agrair la col·laboració de les voluntàries i voluntaris que assistiren els participants i aguantaren fins el final, la calor extrema i la duresa del recorregut. També agrair les espectaculars fotos realitzades per n’Aitor Vázquez i na Laura González. Sense elles i ells no hauria cursa !!! Una vegada tot arraconat, ferem una boníssima paella al Refugi de Can Boi i unes cervessetes, que ens varen alegrar, més encara, el dia.

MALLORCA A DALT DE TOT, va tenir molt bona participació, aconseguint una segona plaça absoluta d’en JAUME GARCÍAS, una 3a M40 d’en JUAN CARLOS HERREROS i una 1a M60 d’en FERNANDO ROMERO; en Sergio, en Toni Florit i en Miguel Justícia (amb un bon trenc al cap tot dos), n’Isidro i en Miguel Angel Huelmo que a més va ser l’encarregat de llevar cintes.

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra participació, col·laboració i fidelitat a aquest somni que és MALLORCA A DALT DE TOT.